Whatsapp

Vi er nå tilgjengelige på WhatsApp! Du kan nå oss på WhatsApp: +47 22 63 31 31 på hverdager mellom 09:00 til 12:00. Du kan legge igjen en melding når som helst, og vi vil svare på meldinger i åpningstidene våre.

Vi bruker en bekreftet bedriftskonto. Kunden identifiseres med et telefonnummer. I tillegg må du oppgi enten kontraktsnummer, kundenummer eller fakturanummer.

Hver WhatsApp-melding er kryptert og data behandles sikkert, akkurat som e-postene våre. Uten tilstrekkelige identifikajsonsdata kan vi bare gi generelle råd.

Hadde du noen spørsmål? Spør oss nå på WhatsApp!